Kullmann design | © Escola Bressol Picarol Blau

INSTAL·LACIONS

Aules dels nadons

Les dues aules dels nadons, P-0, els Conillets de 60 m2 i els Conills de 35 m2, són a la segona planta de l’edifici.

Els nadons més petits, Conillets, gaudeixen d’un espai pensat per al descans, l’exploració de l’espai, el massatge, la higiene i l’espai per a l’elaboració dels biberons, l’alimentació, el joc. Els nadons més grans, Conills, són els que ja controlen bé el gateig i comencen a posar-se drets. A la seva aula tenen múltiples opcions per treballar l’equilibri postural, iniciem l’alimentació asseguts a taula, iniciem el menjar a trossets i l’experimentació amb tots els llenguatges.

Quan estalvies a un infant l'esforç que ell podria fer, li estàs impedint crèixer

Maria Montessori

Aules de P-1

Les dues aules de P-1, els Cavalls, infants nascuts el segon semestre de l’any i els Elefants, infants nascuts el primer semestre de l’any, estan ubicades a la primera planta de l’escola.

Les dues aules tenen canviador i lavabos, per treballar la higiene i el control d’esfínters, espai de descans i una terrasseta amb un petit hort. Cada aula, de 60 m2, està pensada per poder experimentar amb el cos, treballant tots els llenguatges, hàbits i valors. L’amplitud de les aules permet als infants moure’s lliurement.

Aules de P-2

Les dues aules de P-2, les Granotes i els Cocodrils, són a la planta baixa de l’escola. Tots dos espais tenen lavabos dins de l’aula, accés directe al pati i al seu petit hort. Totes dues tenen 60 m2, fet que facilita el treball de les dues tutores amb els infants del grup, podent treballar tots conjuntament o fent activitats amb diferents grups dins de l’aula.

Cal educar les criatures per que puguin donar sortida al seu món interior

La cuina

La cuina de l’escola està ubicada a la planta més alta, és un espai d’uns 45 m2, i la seva ubicació facilita l’evacuació del centre si es produís alguna incidència.

Totes les aules tenen ventilació i sol tot el dia, l’escola està climatitzada amb control de la qualitat de l’aire.  

Picarol Blau
El pati de l'escola
Picarol Blau

El pati de l’escola és un espai de 150 m2, assolellat tot el dia, amb dues moreres que fan una gran ombra a l’estiu. 

Els nens necessiten espai i temps per conèixer-se a ells mateixos, fer-se preguntes, estar en calma

Fes un tomb per l'Escola