Kullmann design | © Escola Bressol Picarol Blau

CUINA PRÒPIA

L’escola compta amb l’assessorament d’una nutricionista per elaborar els diferents menús, utilitzem productes ecològics i mirem de fer compra Km 0. Tots els nostres proveïdors tenen autorització de l’Agència Púbica de Salut de Catalunya, així com nosaltres amb el registre RSIPAC 50.01770/CAT. La cuina de l’escola compta amb una cuinera, un auxiliar de cuina i una persona que en fa la neteja.

Elaborem diàriament els menús gairebé personalitzats, segons les diferents necessitats de cada infant.  

Elaborem les croquetes amb la carn d’olla de l’escudella que fem setmanalment, utilitzem els aliments de temporada i els infants coneixen al personal de cuina que diàriament els explica què hi ha per dinar.  

Treballem els aliments, l’hort ecològic i anem a comprar a diferents botigues del poble per reconèixer, tastar i anomenar els diferents aliments.  

L’espai de la cuina també és compartit amb les famílies, ja que hi fem diferents tallers de panellets, galetes, coques de recapte ...  

El nostre projecte menjador.

Menú per P0

------------------------------------
Menú anual
------------------------------------

Menú per a P1 i P2

------------------------------------
1er trimestre
------------------------------------
2on trimestre
------------------------------------
3er trimestre
------------------------------------